УИНГСЮТ КУРС

11.03.2019

Искате ли да усетите летенето и да планирате с помощта на собственото си тяло?

Предлагаме уникалната възможност да използвате безплатен костюм - т.нар. летяща катерица, т.е. уингсют и да получите индивидуални съвети как да започнете да летите, а не само да падате. Инструкторът ни Константин Ангелов е единственият в България сертифициран за първи полет с уингсют, той има правото и уменията да помогне на желаещите с теорията, подготовката, екипировката. Как се облича костюма, как се качва в самолета и кой е най-добрият изход от него, как безопасно се правят салта и свредели, променя се скоростта и ъгъла на атака, как се реагира, когато нещо се обърка – важно е да сте максимално подготвени, за да може да се забавлявате по време на това екстремно изживяване!

За да може да летите с костюм, трябва да имате минимум 200 парашутни скока през последните години, като поне 100 от тях да са през последната. 
Членовете на БСА могат да използват костюмите без да заплащат наем, по време на курса и след него. Може да си спестите купуването на костюм за начинаещи, за да напреднете по-бързо и да летите с по-голям!

Последни новини

Искате ли да усетите летенето и да планирате с помощта на собственото си тяло? Предлагаме...
прочети цялата новина

Искате ли да усетите летенето и да планирате с помощта на собственото си тяло? Предлагаме...
прочети цялата новина

За поредна година за начало на сезона в София се проведе семинар под егидата на Американската...
прочети цялата новина